Over Floravie

Over Floravie

“Floravie” is de naam die we gegeven hebben aan onze nieuwe uitdaging. Flora: “bloemen, planten” en Vie: ” het leven”.
De naam heeft voor ons alles waarvoor we staan. Bloemen in het leven!

Van gek idee naar realiteit.
Het idee om een bloemenwinkel te openen kwam voor de eerste keer ter sprake in April 2022. Na vele late avonden bij het kampvuur kregen onze ideeën hun vorm. Om dan in Januari 2023 samen in het avontuur te springen.

Veronique en Katrien, 2 vriendinnen die hun dromen najagen en werkelijkheid maken !

Op een zonnige dag opent de bloemenwinkel FLORAVIE haar deuren voor jou, een nieuwe klant. In de winkel heerst er een gezellige en rustige sfeer en je wordt met open armen onthaald door de eigenaresse Veronique en/of Katrien.

De eigenaresse draagt een kleurrijke bloemenjurk en een bijpassend bloemenhoedje, wat een fleurige uitstraling geeft. Ze loopt met jou naar de verschillende afdelingen van de winkel en laat zien welke bloemen en planten er allemaal te vinden zijn.

Onderweg naar de rozen stopt Veronique of Katrien bij een kamerplant en geeft deze een streling over de bladeren. “Dit is mijn favoriete plant, ik noem hem Sjarel,” vertelt ze jou. “Hij zorgt altijd voor een goed humeur in de winkel.”

Wanneer je bij de rozen komt, valt je oog op een prachtige bos rode rozen. Veronique of Katrien merkt de interesse op en begint gelijk te vertellen over de symboliek van de rode roos. “De rode roos is natuurlijk de ultieme liefdesbloem, maar wist je ook dat ze symbool staat voor moed en respect?” vraagt ze aan jou. Je knikt geïnteresseerd.

De rondleiding eindigt bij de kassa, waar Veronique of Katrien je met een vriendelijke glimlach bedankt voor uw bezoek. “Bedankt dat je FLORAVIE hebt bezocht, ik hoop dat je onze bloemen en planten net zo mooi vind als ik,” zegt ze terwijl ze je nog gedag zwaait.

Met een vrolijk gevoel verlaat je de winkel, wetende dat je hier altijd terecht kan voor een fleurige verse bos bloemen, mooie groene kamerplant of een gezellig praatje met de eigenares.

2

Ontdek onze producten

Bij ons kan u terecht voor bloemen, planten, potterie en kaarsen. Een kleine greep van ons aanbod kan je ook terugvinden in ons webshop. Opgelet: momenteel enkel afhalingen van deze producten. 

5

Afhalingen en leveringen

Bestellingen kunnen telefonisch of via webshop, e-mail geplaatst worden. Deze kunnen doorgaans dezelfde of volgende werkdag afgehaald worden. Momenteel werken wij niet met verzending.

6

Wij staan voor u klaar!

Gewone of speciale wensen. Wij staan voor u klaar. Laat het ons weten en wij trachten een oplossing te bieden.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen groot assortiment van dagverse kwaliteitsvolle bloemen en planten.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan.

Liefde voor ...

Al onze producten worden voor u met de grootste zorg uitgekozen.

Expertise

Veronique en Katrien staan steeds klaar met raad en advies om op uw vragen te antwoorden.